Halloween bingo
Huize de Wolf

Halloween Bingo!

Het Halloween weekend is aan! Ik heb kilo’s snoep in huis gehaald, dozen vol decoratie staan klaar om opgehangen te worden, de schmink en de kwasten liggen klaar om kinderen om te toveren in vleermuizen, en vrolijke bloemenschedels, en draken, en spinnen, en spookjes. Ik heb de afgelopen dagen al een verdwaalde Dracula door de straten zien lopen. En de buurvrouw heeft haar pompoen ook klaar staan. It’s beginning to look a lot like Halloween! 

Niet té eng!

Halloween BingoIk merk dat niet iedereen zit te wachten op afgehakte armen, bloeddoorlopen ogen, darmen die uit buiken puilen en zombies met ingeslagen hersenpannen. Ik snap dat wel. Hoewel ik er de lol nog wel van kan in zien, is het voor de meeste kleine kinderen net een beetje té veel van het goede.

Ik heb in de afgelopen jaren ontdekt dat Halloween juist heel leuk ook een kinderfeest kan zijn. Een klein beetje griezelen en heel veel gezelligheid zijn voor de ukkies geweldige ingrediënten voor een super leuke avond! En moet griezelen bedoel ik: een spin aan een touwtje bij de deur, of een heks met groene heksenranja, of bladerdeeg mummie-worstjes, of een Halloween Bingo!

Speciaal voor jullie!

Speciaal voor dit Halloween weekend maakte ik deze Bingo voor jullie!

Halloween bingo

Hoe werkt de Halloween Bingo?
  • Download hier de gratis Halloween bingo  en print deze vervolgens uit
  • Laat je kinderen zich verkleden in hun favoriete verkleedkostuum. Griezelen hoeft niet! Een prinses en een ridder mogen ook Halloween vieren!
  • Ga samen met je kinderen langs de deuren. Mijn kinderen schreeuwen bij iedere deur die open gaat :”Snoepjestijd!” Kijk ondertussen natuurlijk goed uit of je niet een van de negen griezels op de bingo ziet!
  • Geen zin in om langs de deuren te gaan? Blijf lekker thuis! Kaarsjes aan, gordijntjes dicht, genoeg snoep voor een weeshuis en wacht tot er griezels bij jou aan de deur komen!
  • Wie als eerste de kaart vol heeft, heeft natuurlijk BINGO!

Veel plezier!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *