petit et jolie
win!

Petit et Jolie natural baby care|| WIN!

Fos en Moos gaan, nu ze ouder zijn, steeds vaker bij hun grote broers in bad of onder de douche. Dikke vette pret! Hoe gekker hoe beter. Alles moet nat. De vloer, de handdoeken die klaar liggen, het plafond. Zonder waterballet is het badderritueel niet geslaagd. En tussen al dat gespetter door worden ze ook nog eens flink ingezeept met de heerlijke, chemicaliënvrije  producten van Petit et Jolie.

Tere babyhuidje

Tijdens mijn zwangerschap ben ik op zoek gegaan naar babyverzorgings-producten die vrij zijn van parabenen, paraffine of PEG ingrediënten. Ik vond het namelijk een achterlijke gedachte om mijn pasgeboren baby’s met chemische troep te gaan wassen. Dat huidje is nog zo puur, zo fris. Ik was dan ook behoorlijk verbaasd dat heel veel babyverzorgingsproducten wel chemische producten en synthetische geur- en kleurstoffen of synthetisch conserveringsmiddelen bevatten. Zelfs Zwitsal, die toch bekend staat als hét merk als het gaat om babyproducten, kan behoorlijk schadelijk zijn voor de huid van je kindje. Ik wilde dat mijn nieuwe mensjes niet aan doen. Er zullen nog genoeg momenten komen dat ze hun huid en lichaam kunnen vervuilen met deo en parfum en (als ze een beetje op hun vader lijken) haarverf gaan bespuiten en besmeren. Daar hoef ik niet direct na de geboorte al mee te beginnen.

Dank jullie wel! 

Mede door tips van jullie kwam ik bij het merk Petit et Jolie terecht. Al hun producten zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten en indien mogelijk zijn de natuurlijke ingrediënten afkomstig van biologische landbouw. In de producten van Petit&Jolie zitten geen parabenen, paraffine of PEG ingrediënten. Daarnaast maken zij ook geen gebruik van synthetische geur- en kleurstoffen of synthetisch conserveringsmiddelen. (bron) Dat klonk en klinkt mij perfect in de oren!

Petit et Jolie werkt! 

petit et jolie babyEn wat blijkt, ondanks het ontbreken van allerlei chemische ingrediënten doet het toch wat het beloofd! Kindjes worden na een wasbeurt met de shampoo ook heerlijk schonen (én het wast die geweldige babygeur ook niet direct weg). Met de massage olie heb ik al heel veel baby massages gedaan. Een super relaxend ritueel vlak voor ze naar bed gaan. En heeft je kindje een droge huid of last van eczeem dan zouden een paar druppeltjes badolie verlichting kunnen geven. Ik word hier dus heel erg blij van!

Ik heb het al eerder gezegd: baby’s hoeven niet vaak in bad. Het huidje van de baby heeft, behalve een beetje water, eigenlijk niet heel veel meer nodig! Jij trouwens ook niet. Hoe vaker je je haar wast, hoe sneller het vet wordt, bijvoorbeeld!Maar in geval van een mega spuitluier, zo eentje van “Poep, tot achter de oren, Niet te geloven, ‘k stotter d’r van!” is het wel handig om een producten in huis te hebben die de hele baby-bende een beetje weer fris en fruitig kunnen maken!

WIN!

petit et jolieEn daarom ben ik zo super blij en trots om te vermelden dat ik deze heerlijke producten van Petit et Jolie ook met jullie mag delen! Ik mag namelijk een pakketje met Petit et Jolie bad olie en haar&body shampoo weg geven!

Om kans te maken moet je het volgende doen:

  • Volg Wolferien en Petit &  Jolie op instagram
  • laat mij onder mijn post van Petit et Jolie weten wie volgens jou dit pakketje het beste kan gebruiken. Dus tag die zwangere zus, zwangere vriendin, pas bevallen buurvrouw!
  • Repost de post met #wolferienswinweek voor extra winkans!

Alle winacties van de winweek lopen tot en met zondag 7 oktober. Iedere dag maak ik een nieuwe winactie bekend. Benieuwd?!

Kijk dan >hier< ! Alle winnaars krijgen in de tweede week van oktober van mij persoonlijk bericht! Succes! 

 

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *