mexicaanse deken
win!

Mexicaanse Deken van Icolori || WIN!

Niets fijner dan na een koude, lange dag op de bank kruipen met een dekentje over. Ik kan daar zo enorm van genieten! We hebben meerdere dekens in de woonkamer liggen. Van hele goedkope, simpele Ikea dekentjes tot wat duurdere maar helemaal interieurproof, okerkleurige dekens. Maar onze nieuwe aanwinst, een echte Mexicaanse deken, is met afstand favoriet!

mexicaanse dekenHet is mijn tweede werkdag. Ik ben vroeg uit bed, want ik moet vroeg de deur uit. En dat vroeg uit bed bevalt me stiekem wel. Het hele huis is nog in diepe rust en ik kan helemaal alléén douchen. Ik kan uitgebreid naar de wc gaan zonder dat een peuter met hoge nood voorstelt dat hij wel even tussen mijn benen door kan plassen. Er is geen geschreeuw, geen gehuil, geen “schiet eens op, geen ge-mamaaaaa! Alleen hierom het “working mom life” al heel erg fijn!

#workmom

Sinds 1 oktober ben ik begonnen als administratief medewerkster bij een heel leuk bedrijf. Het bedrijf zit in hartje Enschede en het is zo fijn om daar weer bijna dagelijks terug te zijn! Bijna dagelijks, want ik werk vier ochtenden in de week! Het is wel even wennen maar ik ben heel erg blij dat ik kan werken terwijl Boaz, en straks ook Midas op school zitten. Zij zullen amper iets merken van deze veranderingen! De baby’s waarschijnlijk wel, want zij kunnen nu niet meer tot een uurtje of negen uitslapen. Twee keer in de week gaan zij naar de opvang en dat betekent om zeven uur uit bed! Arme baby’s. Op de andere twee dagen is óf David in huis, óf passen mijn ouders op.

mexicaanse dekenMaar goed, het vroeg opstaan heeft zijn voordelen, maar ook zijn nadelen. Ik functioneer het beste op een flink aantal uren slaap. Als ik die niet ’s nachts kan krijgen, stort ik halverwege de middag een beetje in. Kwestie van wennen denk ik. Komt binnenkort wel goed. Maar ik kan je vertellen dat ik de eerste twee dagen bij thuiskomst op de bank ben gekropen. Deken over, ogen dicht.

Kapers op de kust!

De mega grote, super zachte Mexicaanse deken die enkele geleden met de post kwam, had op geen beter moment kunnen komen. Deze deken is perfect voor post-work dutjes! Beetje jammer dat Boaz en Midas hebben ontdekt dat het ook een perfecte tv-kijk-deken is. Of om lekker warm te blijven terwijl je in de tuin geniet van je hot cacao met marshmallows. In de hangmat. (Icolori verkoopt trouwens ook hele mooie hangmatten! Dus zoek je er nog een, kijk dan even snel op hun site!) En natuurlijk strijk ik regelmatig met de hand over mijn hart, leg de deken op de grond en laat Fos en Moos hierop spelen. Multifunctioneel, I love it!

Mexicaanse deken

Bij een Mexicaanse deken denk je misschien al snel aan de traditionele bond gekleurde, grof geweven deken. Dat dacht ik wel namelijk. Prachtig, maar niet echt mijn smaak. Totdat ik op de website van Icolori keek en zag dat er heel veel variatie is. Weer wat geleerd! Met zo veel keuze is het nog lastig kiezen ook. En toen zag ik een zachtroze deken voorbij komen. Met alle mannen hier in huis probeer ik het testosteron-niveau soms een beetje te laten zakken door vrouwelijke, zachte, roze accessoires in huis te halen. Deze deken was dan ook perfect!

WIN!

mexicaanse deken

Van Icolorimag ik niet één,maar twee (!) van deze heerlijk zachte, lekker grote, prachtige dekens weg geven! Dubbele winkans!

Om kans te maken op een van deze Mexicaanse dekens van Icolori moet je het volgende doen!

 • Volg mij op Facebook en laat mij weten waarom jij deze deken goed kan gebruiken!
 • tag je moeder of je vriendin om je buurman of je achterneef of de minister president om hun ook een kans te geven om een deken te winnen!
 • Deel dit bericht op social media voor een extra winkans!

Alle winacties van de winweek lopen tot en met zondag 7 oktober. Iedere dag maak ik een nieuwe winactie bekend. Benieuwd?!

Kijk dan >hier< ! Alle winnaars krijgen in de tweede week van oktober van mij persoonlijk bericht! Succes! 

 

3 Reacties

 • Tineke

  Hallo,

  Helaas geen FB dus geen kans op deze super mooie deken om na een dag met kids onder te gaan liggen als ik mijn yogales mag volgen…
  Ik dacht probeer het op deze manier wie weet trap je erin🤪😜

  Groetjes

 • Linda

  Oooo dot is een fijne prijs! Nu ik er s nachts zo’n 4x uit mag kom ik altijd koud terug (ja ik ben sowieso een koukleum). Zo’n heerlijke extra deken op bed is zeer welkom. En wat zijn ze mooi!! En het kleed kan in de avond gewoon lekker beneden op de bank gebruikt worden..En trouwens ook overdag, want met een bijna 2 jarige en een jochie van 5 dagen oud kom ik voorlopig de deur niet zoveel uit haha.
  Ik deel je berichtje ook even (fennawordtgrotezus heet ik op fb en ig). Moet mijn naam maar gauw veranderen merk ik nu haha. Fenna is al grote zus 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *