dino pakket hip&his
win!

Dino pakket van Hip en His || WIN!

Dino is leven. Hier in huis tenminste. Boaz en Midas hebben geen idee welke merken auto’s er allemaal zijn, maar weten wel het verschil tussen een parasaurolophus en een pachycephalosaurus. En ik dus ook. Je maakt ze blij met alles dat maar enigszins dino-gerelateerd is! En als ik mede-moeders met geloven, zijn mijn jongens niet de enige kinderen die helemaal dinominded zijn! En voor al die dino-fans heb ik goed nieuws!

Hip&His

Hip&HisGisteren was ik in het pittoreske ’s Heerenberg om Hiske van Hip&His te helpen met foto’s te maken van al haar prachtige producten. Hiske opent namelijk binnenkort, na heel lang een webwinkel te hebben gehad, een échte winkel! Waar je alle mooie spulletjes kunt zien, en voelen, en ruiken (oh en proeven..daarover later meer!)

Binnenkort vind je in deze winkel, gevestigd in een prachtige oude bakkerij die, as we speak, helemaal wordt opgeknapt, van alles en nog wat. We zijn uren druk geweest om alles uit te pakken en het te fotograferen. Bij iedere doos die we openden volgde enthousiaste ‘ooooooh’s en ‘aaaaah’s en ‘kijk nou wat mooi!’s.
hip&hisOver een tijdje zal alles uitgestald zijn in haar fantastische winkeltje waar je, naast heel veel mooie spulletjes, ook terecht kunt voor een fijn kopje kopje thee, goede koffie, heerlijke taartjes en meer! Ik kan niet wachten om al die mooi spulletjes die we gisteren hebben uitgepakt, op hun plekje in de winkel te zien staan. Het gaat zo mooi worden!

Dino mania! 

Goed, terug naar de dino’s. Hiske zal in haar winkeltje ook een paar super toffe dino-spulletjes gaan verkopen! Boaz en Midas kregen een tijdje geleden al een hele gave dino rugtas van haar en gisteren ging ik naar huis met twee mega dino eieren! Daar maak je vrienden mee, kan ik je zeggen!

En omdat Hiske super lief is, had ze niet alleen voor mijn jongens een dino-cadeau, maar ook een dino-pakketje voor één van jullie! Hierin vind je de super coole (en heel erg handig want niet te grote) dino rugtas, een mega dino ei en een krokodil (dat toch een soort nog levende dino is) knijpbeestje!

dino ei

WIN! 

dino pakket

Ik mag van Hip&His aan één van jullie dit leuke dino-pakket weg geven!

Om kans te maken op dit leuke boek moet je het volgende doen!

  • Volg Wolferien én Hip en His op Facebook
  • Vertel me voor wie jij dit dino-pakket wil winnen
  • Deel het bericht op social media voor extra winkans!

Alle winacties van de winweek lopen tot en met zondag 7 oktober. Iedere dag maak ik een nieuwe winactie bekend. Benieuwd?!

Kijk dan >hier< ! Alle winnaars krijgen in de tweede week van oktober van mij persoonlijk bericht! Succes! 

5 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *