koperen hoogte
win!

De Koperen Hoogte : High Tea || WIN!

DSC_0353.jpgEen tijdje geleden ging ik samen met de meisjes mijn schoonfamilie High Tea-en bij de Koperen Hoogte in Zwolle. Letterlijk High Tea, want wij mochten onze heerlijkheden oppeuzelen in het panorama restaurant op 55 meter hoogte bovenin  de toren! Niet alleen hebben we genoten van zoetige en hartige hapjes. Het uitzicht was ook meer dan spectaculair!

De Koperen Hoogte

Een high tea, helemaal op zo’n bijzondere locatie als deze, is niet alleen heel erg lekker, maar ook nog eens heel erg leuk! Een perfecte activiteit om samen met een vriendin, je moeder, een (schoonzus), je buurvrouw of die ene leuke kraamverzorgster die je nog altijd enorm dankbaar bent te doen!  Ik ben dan ook enorm blij dat ik een High Tea voor 2 personen aan één van jullie mag weg geven! Want ik weet zeker dat jullie allemaal wel zo’n bijzondere vrouw in jullie leven hebben waar je dit mee zou willen delen!

(okay, vooruit, het mag ook een man zijn! Er zullen vast ook heel veel bijzondere mannen in jullie leven zijnd ie wel van een lekker aardbeiencakeje of een broodje zalm houdt!)

win! 

DSC_0348.jpg

Om kans te maken op deze High Tea voor 2 moet je het volgende doen!

  • Volg mij op Facebook  en volg ook De Koperen Hoogte en vertel daar met wie jij graag deze high tea zou willen nuttigen!
  • Vertel mij op Facebook met wie jij graag deze high tea wil nuttigen!
  • Deel dit bericht op social media voor een extra winkans!

Alle winacties van de winweek lopen tot en met zondag 7 oktober. Iedere dag maak ik een nieuwe winactie bekend. Benieuwd?! Kijk dan >hier< ! Alle winnaars krijgen in de tweede week van oktober van mij persoonlijk bericht! Succes! 

 

Eén reactie

  • Mira Schuttevaar

    Allereerst gefeliciteerd met je nieuwe website! En wat een toffe actie! Ik zou heel graag met mijn moeder een high tea bij de Koperen Hoogte winnen. Ze staat altijd klaar voor mij en mijn gezin (we kunnen altijd aanschuiven na een lange dag) en de kids kunnen er altijd terecht. Ze verdient het om een keertje in het zonnetje gezet te worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *