adventskalender action
win!

Action Adventskalender || WIN!

Ik kreeg hem ieder jaar in mijn schoen. Standaard. Een adventskalender. Gevuld met vieze chocolaatjes die nergens naar smaken. En toch was ik elke ochtend benieuwd naar welk vormpje er deze keer in zou zitten. Gelukkig is Meneer Action zo slim geweest om een adventskalender bomvol SPA Exclusive producten te maken. Net zo spannend, met een veel betere inhoud!

And you get a Action adventskalender, and yóu get a Action adventskalender! 
adventskalender action

Ik zag ze al een tijdje geleden staan bij Action. En voor ik er erg in had, lag er eentje in mijn winkelwagentje. En even later nog een, en toen nog een. Oeps. Ik word hebberig van Action, maar ook gul! Dus ik nam er daarom niet alleen eentje voor mezelf mee, maar ook twee voor jullie!

wilskracht is key

Ik moet me echt inhouden om “mijn” kalender niet los te rukken en in één keer alles eruit te halen! Maar tot nu toe verbaas ik mezelf over mijn enorme wilskracht en is mijn kalender nog dicht. Het folie zit er zelfs al om! Ik heb wel eventjes op de achterkant gespiekt. Hierop staan alle producten die er in zitten. Ik ben ook zo’n kneus die bij een spannend boek de laatste bladzijde gaat lezen om te kijken of de hoofdpersoon het hele drama overleefd. Ach ja, kleine geitjes hou je toch.

Lang leve de zwangerschapsdementie! 

Anyway, dankzij mijn zwangerschapsdementie heb ik een geheugen van een goudvis en weet ik zeker dat, wanneer het ein-de-lijk zo ver is om het eerste vakje te openen, ik nog steeds stom verbaasd en enorm verrast zal zijn iedere keer wanneer ik één van de vakjes zal open maken!

action adventskalender

 

WIN!

Ik ga dus 2 Action Adventskalenders weg geven! Deze kalender is al bij heel veel winkels uit verkocht of uit het assortiment gehaald! Dus wil jij er eentje, doe dan snel mee!

adventskalender actionOm kans te maken op dit leuke boek moet je het volgende doen!

  • Ik verloot er eentje op Facebook (like, share and win)
  • Ik verloot er eentje op Instagram! Hoe? Houdt mijn stories daar in de gaten voor meer uitleg!

Alle winacties van de winweek lopen tot en met zondag 7 oktober. Iedere dag maak ik een nieuwe winactie bekend. Benieuwd?!

Kijk dan >hier< ! Alle winnaars krijgen in de tweede week van oktober van mij persoonlijk bericht! Succes! 

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *