Hellendoorn

Uit in Hellendoorn: Avonturenpark Hellendoor

Een tijdje geleden waren we in Hellendoorn: David, Boaz, Midas, de tweeling en ik. En ik vond er niets aan! Gesleep met de kinderwagen, attracties waar Boaz wel in mocht en Midas niet of andersom en nooit met z’n allen samen in een van de familieattracties omdat er altijd iemand bij de baby’s moest blijven. Afgelopen week gingen we voor een herkansing. Maar nu niet met het hele gezin, maar met Boaz, zijn vriendje Sam, Sam’s moeder Floor en ik. Team wannabe Daredevils!

Afbeeldingsresultaat voor hellendoornBoaz is niet zo’n held en Sams ouders hadden ook al laten doorschemeren dat Sam nou ook niet bepaald vooraan de rij van een achtbaan zou gaan staan. Een beetje hetzelfde level lef dus. Gelukkig zijn er ook heel veel attracties in Hellendoorn waar je niet over de kop gaat! En waar Boaz tijdens ons vorige bezoek ook nog een beetje terughoudend was, wilde hij nu niet onder doen voor z’n vriend waardoor hij, en ik ook, in heel veel attracties zijn geweest!

Nachtmerries for life

Zo veel leuker om alles met z’n allen mee te maken! Niemand die staat te wachten, of zich verveeld of helemaal alleen is. Helemaal gaaf is dat je met z’n viertjes ook bijna overal samen wel in kunt! De Sungai Kalimantan, Junglemonster, Discovery Club (deze hadden we vorige keer helemaal gemist maar absoluut mijn favoriet!) Rioolrat (nachtmerries for life! Al vond Boaz het stiekem best heel erg cool) en nog veel meer!

Nieuwe High Dive Show!

Gerelateerde afbeeldingNieuw in Hellendoorn is de show: De Drakenridders. Teun probeert samen met een groepje ridders de kroon terug te pakken die draak Hellendra gestolen heeft. Maar de kroon ligt eerst veel te hoog en valt even later ook nog eens in een diepe poel. Zullen ze de kroon te pakken krijgen voordat Hellendra terug komt? Een open monden en grote ogen show die geen minuut verveeld. Zelfs niet voor de ouders! (Hallo leuke acrobaten in strakke pakjes, Hallo Teun!)

Als je moet, dan moet je!

Het Drakennest stond, net als de Tornado, op de no-go lijst. Maar als Teun tegen Boaz persoonlijk zegt dat hij toch echt een ritje in deze superspannende attractie moet maken, hebben we natuurlijk niet veel keuze. En natuurlijk moet mama mee!

 

 

Benieuwd naar ons dagje?! Kijk snel de vlog!

Praktische Informatie

Tot 2 september kun je nog genieten van de High Dive show De Drakenridders! Voor meer informatie, entreeprijzen en openingstijden verwijs ik je graag naar de website van Avonturenpark Hellendoorn www.avonturenpark.nl

 

(afbeeldingen: Avonturenpark Hellendoorn) 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *