flawlash wolferien
Enschede

Uit in Enschede: Flawlash

David heeft een probleem. Een luxe probleem als je het mij vraagt, hij denkt daar anders over. Maar voor dat hij dit probleem met grof geweld wil oplossen, grijp ik in! Ik bel Flawlash!

Mannen met wimpers

Al onze kinderen zijn gezegend met enorm lange wimpers. Wimpers die ze niet van mij hebben geërfd. Ik ben de enige in Huize de Wolf die het moet doen met korte, nietszeggende stompjes die door moeten gaan als wimpers. Lang leve mascara, want anders zou het helemaal een sneue bedoeling zijn. De lange wimpers hebben de jongens van David geërfd. Hij heeft ze ook. Prachtige, volle wimpers. Om jaloers op te worden. Maar… Hij vindt de wimpers te lang!

flawlash wolferien

 

Champagne Problemen

De wimpers zijn zo lang dat ze regelmatig tegen zijn zonnebril aan knipperen. Heel vervelend natuurlijk. De laatste tijd zijn zijn wimpers een eigen leven gaan leiden en hebben besloten om niet langer om hoog te krullen maar schuin naar beneden te gaan staan. Het resultaat van deze eigenwijze wimpers: David moet telkens door zijn wimpers kijken en dat zorgt voor een waasje op zijn blikveld. Ik moet toegeven, dat lijkt me ook niet heel erg handig.

David heeft al van alles geprobeerd. Een wimperkrultang, borstelen, mascara, maar niets hield zijn wimpers in bedwang. Als hij op een goede dag vol frustratie met een schaartje in zijn hand voor de spiegel staat te dreigen dat hij ze er dan maar af gaat knippen, grijp ik in.

Miryam to the rescue

flawlash wolferienNou ken ik iemand die verstand van wimpers heeft. Miryam, blogster op  Momlife in Heels en lash artist. Ik stuur haar een berichtje, een noodkreet! Gelukkig reageert ze voordat David’s geduld opraakt en hij als nog de schaar in zijn wimpers zet. Miryam stelt voor om een lashlift te doen. Een soort permanent voor je wimpers. Snel plannen we een lash-date om David van zijn probleem af te helpen.

Flawlash

Miryam werkt bij Flawlash. Flawlash is een totaal concept op het gebied van lash- en browstyling opgericht door Shirley. Je kunt hier terecht voor brow styling en lash styling. Voor deze laatste gaan David en ik op een mooie zaterdagmiddag richting Flawlash. Hier gaat Miryam proberen de wimpers van David weer in het gareel te krijgen.

flawlashBij Flawlash krijgt David een wimperlift. Het idee is om zijn wimpers zo naar boven te krullen dat ze niet meer voor zijn ogen hangen. En tijdens het krullen kunnen ze direct weer een beetje recht worden gelegd zodat ze niet meer schots en scheef door elkaar staan. Terwijl hij heerlijk relaxt in de comfortabele stoel ligt, is Miryam druk in de weer om zijn wimpers, die net zo eigenwijs blijken als David zelf is, om een siliconen vormpje te krullen en deze hierop tijdelijk vast te lijmen. Het is een heel gepiel maar heerlijk om naar te kijken. Ik krijg er jeukende handen van en wil het liefst zelf met die wimpers aan de slag!

Het resultaat is….

flawlash wolferienHet duurt eventjes voordat alle wimpers gekruld zijn, maar dan is het toch eindelijk de hoogste tijd om het eindresultaat te bewonderen.

Ik was al jaloers op David zijn lange wimpers, maar nu ze gekruld zijn kleur ik helemaal groen van jaloezie. Ze zijn prachtig! Hij krijgt nog een borsteltje mee om ze nog een beetje verder uit te borstelen en om ook in de toekomst zijn wimpers weer in model te drukken als ze toch besluiten weer lastig te gaan doen!

flawlashVoor David was dit nu een eenmalige behandeling in de hoop dat zij wimpers daarna recht blijven staan. Maar mochten ze weer vervelend gaan doen, dan weet hij wat hem te doen staat! Een hele relaxte behandeling bij Flawlash ondergaan!

Praktische informatie

uit in Enschede: FlahlashJe vindt Flawlash aan de Ruyterlaan 4 in Enschede. Flawlash  biedt  uiteenlopende behandelingen op het gebied van wimper- en wenkbrauw-styling. Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar de website : www.flawlash.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *