zeeman sint deco
Tips

Huis versieren voor Sinterklaas

Het Sinterklaas weekend is aan! De verjaardag van onze favoriete stokoude man vieren we hier (zoals we alles vieren) uitbundig! Met slingers, ballonnen, cadeaus, taart en meer! En dus ging ik op zoek naar leuke sint deco.

 Sint deco

Net als tijdens Halloween, heb ik ook weer onze erker gebruikt als een etalage. Het grote raam en de brede vensterbank is de perfecte plek om van binnen én van buiten te laten zien dat dat feestje hierrrr is! Ik heb al een paar gezellige Sint spulletjes die ik door de jaren heen verzameld heb. Maar er kan natuurlijk altijd meer bij! Daarom kocht ik bij Zeeman ook nog de broodnodige sint deco! Ik kocht onder anderen twee vrolijke vlaggenlijntjes. Heel fijn dat de vlaggetjes niet alleen de typische sinterklaas-knalkleurtjes bevatten maar door de zwarte, zwart/wit gestreepte en witte vlaggetjes is het ook nog enigszins interieur verantwoord! zeeman sint decoratie

 

Bad ass!

zeeman sint decoIk knipte een van de twee lijntjes door midden en toen… Toen heb ik heel stiekem iets gedaan wat eigenlijk ten strengste verboden is hier in huis.. maar goed, living on the edge en alles! Ik drukte de vlaggenlijntjes met punaises in de houten kozijnen. I know! Evil! Voor altijd gaatjes in het prachtige hout! Maar goed, de vlaggenlijntjes hangen wel erg gezellig en blijven, in tegenstelling tot mijn pogingen om ze met plakband vast te maken, ook nog eens heel goed hangen! Gezelligheid!

zeeman sint decoAls het even kan, verkleden de kindjes zich. Ik heb op de slaapkamer van de jongens een hele kist staan met verkleedspullen! van Halloween kostuums tot paashaas pakjes, ridders, dino’s, indianen en meer! Maar voor de baby’s heb ik geen pietenpakjes. Terwijl ik dat juist zo super schattig vindt! Ik vond bij Zeeman wel een paar haarbeugels met pietenmutsjes er op. Ik nam er drie mee. En eentje met een mijter. Oh ze staan zooooo schattig! Ik smelt! Of de baby’s deze haarbeugels daadwerkelijk langer dan 3.5 seconden op hun hoofdjes houden, dat is een ander verhaal. Daar hebben we het maar niet over. Boaz en Midas lopen daarentegen de hele godganse dag met de haarbeugels op!

Nog geen idee wat je moet maken voor bij de sinterklaas-koffie? Probeer deze pepernoten s’moreseens!

Pyjama party

zeeman sint decoAls je me volgt op Instagram, dan weet je dat die kinderen van mij het liefst de hele dag in hun ondergoed rondlopen. Ook ’s nachts willen ze eigenlijk nooit iets anders aan dan een boxershortje en een hemdje. Maar de laatste tijd begon Boaz steeds vaker te vragen of hij een pyjama aan mocht. Ooh, en hij lust sinds kort ook geen patatjes meer. Echt, wiens kind is dit!? Omdat ik de beste moeder van de wereld ben, nam ik voor Boaz en voor Midas ook een sinterklaas pyjama mee. Ik wilde wachten met geven tot het daadwerkelijk sinterklaas was. Maar met de koude nachten van afgelopen week kon ik het niet over mijn hart verkrijgen deze pyjama nog langer bij mijn cadeautjes voorraad te bewaren. En dus kregen ze dit cadeautje al een tijdje geleden.  Ze zijn er zo blij mee!

cadeau tips voor baby’s

zeeman sint decoIn de zelfde stijl als de vlaggenlijntjes, vond ik ook een paar ballonnen. Deze ballonnen blijven heel erg lang goed opgeblazen en mochten ze toch een beetje leeg lopen dan kunnen ze eenvoudig een beetje bij geblazen worden. Ik vind deze ballonnen ideale sint deco. En de baby’s zijn ook fan! Net als van de vlaggenlijntjes trouwens. Echt, mocht je een baby hebben en je weet nog niet wat je ze deze feestmaand cadeau moet doen: een ballon, een lege verpakking van de billendoekjes, een pollepel en een vlaggenlijn en ze zijn enorm gelukkig!

zeeman sint deco

Deze blog bevat gesponsorde onderdelen.  Ik ga samenwerkingen alleen aan als deze bij Wolferien.nl en bij mij passen en mijn review zal altijd eerlijk zijn! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *