quapi
Tips

Quapi Kidswear

Quapi staat voor vrolijke en kleurrijke kinderkleding van comfortabele materialen te ontwerpen. Hoewel ik Boaz het liefst in een spijkerbroek zie (jeanslover for ever) wil hij regelmatig een joggingbroek aan. “Want dat zit zo lekker”. Ik vind een joggingbroek vaak niet mooi staan, maar de joggingbroek van Quapi wel!

quapi

Boys will be Boys!

Mijn kinderen hoeven er echt niet bij te lopen alsof de koningin op bezoek komt. Ze zijn jong en jongens. Ze spelen, rennen, klimmen en vallen. Ze worden vies en dat is okay.  Een witte pantelon met een wit overhemd en een vlinderstrikje, ik begin er niet eens aan! Maar ik wil wel dat ze er leuk uit zien! En een joggingbroek is in mijn ogen niet leuk. Dat is lekker, en prima voor een bankhangavond of een middagje bos. Maar naar school vind ik (heel persoonlijk, jij mag hier natuurlijk helemaal anders over denken) een joggingbroek een no go.

Quapi

quapiEn toen was daar een joggingbroek van Quapi. Quapi is, ondanks dat de naam misschien anders doet vermoeden, een Nederlands merk. Het merk richt zich vooral op kleding waarin kinderen zich goed voelen, en zich lekker kunnen bewegen. Daarnaast ziet het er, in de tegenstelling tot de simpele, vormeloze, grijze joggingbroeken die ik normaal voor mijn kinderen koop, ook nog eens erg leuk uit!

De donkerblauwe broek is afgewerkt met fel gele details. Zo is het touwtje van de broek fel geel en ook zit er een applicatie in deze kleur op een van de zakken aan de achterkant. Hierdoor past deze broek erg tof bij een zachte, soepel vallende trui in deze kleur!

Goed te combineren!

quapiNou houd ik persoonlijk meer van de iets mindere knalkleurtjes en vind ik de trui eigenlijk iets te fel. Maar de broek is, door de neutrale kleur, ook heel goed te combineren! Zo heeft Boaz deze broek regelmatig aan met een witte (ja, oeps) trui van H&M waar een grote, blauwe schildpad op staat. En ook een dun gebreide trui met donkerblauwe en roestbruine strepen staat hier prachtig op!

Praktische informatie:

quapiQuapi heeft kleding voor zowel jongens als meisjes in de leeftijd van newborn tot 12 jaar.  Ze hebben er bijvoorbeeld ook prachtige jurkjes en super zachte pakjes voor pasgeboren baby’tjes!  Je vindt Quapi in meer dan 300 winkels in heel Nederland. Daarnaast is dit merk ook te koop bij verschillende webshops. Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar de website www.Quapikidswear.nl

Deze blog bevat gesponsorde onderdelen.  Ik ga samenwerkingen alleen aan als deze bij Wolferien.nl en bij mij passen en mijn review zal altijd eerlijk zijn! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *