kraamcadeau diy
Tips

Kraamcadeau diy

Kraamcadeautjes zijn lastig om te geven. Want vaak hebben de ouders al zo veel zelf gekocht en hebben ook opa’s en oma’s de newborn al overladen met cadeautjes! Waardebonnen zijn geweldig om te krijgen, maar niet zo leuk om te geven. Ik vind ze zo onpersoonlijk!  Toen mijn vriendinnetje onlangs een prachtbaby op de wereld zette, ging ik op zoek naar een leuk kraamcadeau met een persoonlijke touch!

Houten speelgoed

kraamcadeau diyIk ben fan van houten speelgoed. En daarom zocht ik stad en land af naar leuk houten meisjesspeelgoed. Ik kon weinig leuks vinden, en wat ik kon vinden was zo geweldig duur dat dat helaas ook af viel. Tot ik bij de Dondersteen in Hengelo kwam. Deze winkel is sowieso een feestje om te bezoeken. Er liggen stapels dozen met spelletjes die je kunt komen testen! Ik heb er wel eens middagen met Boaz gezeten. Gewoon, lekker zitten en spelletjes doen! Daarnaast organiseren ze ook iedere eerste zaterdag van de maand “spellenavond”. Voor meer informatie hierover, bezoek je hun website!

Plantoys

kraamcadeau diyNaast heel veel spelletjes en houten speelgoed (waaronder de prachtige regenbogen van Grimm) hebben ze er ook houten spaarvarkens van PlanToys. Té schattig! Hoewel het niet helemaal was, wat ik zocht, kon ik deze niet laten staan.

Echt Hema

Bij Hema kocht een roze plakletters. Deze letters zijn er ook in het blauw. Ik kocht voor de zekerheid twee pakjes zodat ik zeker wist dat ik genoeg letters zou hebben! Hiermee plakte ik de naam van het babymeisje en haar geboortedatum op het varkentje.

kraamcadeau diyNatuurlijk deed ik er ook meteen een kleine bijdrage in. Voor haar studie. Of, als ze een beetje op haar moeder lijkt, voor de borrels tijdens haar studie!

Kraamcadeau diy

Dit kraamcadeautje is mooi, persoonlijk en functioneel. Ik zou zelf er blij met een cadeautje als deze zijn!

 

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *