maxomorra
Tips

Hiep Hiep Hoera voor Maxomorra

Maxomorra bestaat 10 jaar. Het merk dat maxomorrabekend staat om haar karakteristieke, kleurrijke en vrolijke prints, viert dit  jubileum met een  non-clothing lijn. En deze lijn is net zo vrolijk, bond gekleurd, speeenls en prachtig als hun kleding! En op alle producten staan letters! Komt dat even mooi uit!
maxomorraBijna kleuter!
Midas wordt bijna vier en mocht deze week voor het eerst naar school. Voor een gesprekje. Voor een kijkje in zijn klas! Heel erg spannend, want hoewel hij de school al kent, is het nu nog “de school van Boaz”. En niet zijn school. De juf vroeg ons tijdens het intake gesprek of Midas al kon tellen. Waar Boaz voor zijn vierde verjaardag al zijn naam kon lezen en schrijven, en al behoorlijk ver kon tellen, heeft Midas daar gewoon nog niet zo veel zin in. Hij herkent zijn letter sinds kort en tellen lukt. Bijna. maxomorraEén, twee, drie, vier, zes…hondurt! Maar nu school na het gesprekje wel heel dicht bij komt, heeft hij zich bedacht dat het tijd wordt dat hij leert tellen! De poster van Maxomorra die de middag na het gesprekje op de mat viel, komt dan ook als geroepen.
De poster is onderdeel van de jubileum collectie die, naast de poster, onder andere  bestaat een memory spel, kleurboek en verjaardagskaarten, bordjes & dienbladen. Op alle producten staan letter én cijfers. Geweldig voor mijn bijna kleuter dus!
Houd je van vrolijke kleding? Dan is Quapi ook een merk dat je niet mag missen!
twee keer plezier!
De poster is aan beide kanten bedrukt. En beide kanten zijn zó leuk, dat we niet kunnen kiezen welke kant we willen zien! Daarom besluiten we de poster op het raam in de keuken te plakken. Zo kan Midas in de keuken tellen en kan hij, als hij buiten aan het spelen is kan hij de letters leren!
Geheugentrainer
Naast de poster kregen wij ook het memory spel. Een spel met prachtige plaatjes, letters en Engelse woordjes. Ik verbaas me er iedere keer weer over hoe veel Engels mijn kinderen al kunnen. Toen ik zo oud was wist ik amper wat ‘hello’ betekende! Unicorn, Jellyfish, Fox… het zijn peuleschilletjes voor die kinderen van mij!

Niet alleen de posters en het memory spel zijn helemaal in de Maxomorra stijl. Ook de andere jubileumproducten stralen één en al vrolijkheid uit! Net als bij de kleding, heeft Maxomorra ook bij deze productlijn het milieu in het achterhoofd gehouden. Alle producten zijn gemaakt in Europa en hebben een Eco label.

Praktische informatie:

maxomorraDeze jubileum collectie is vanaf nu te koop! Je bestelt het onder andere online bij Spijkers Kinderkleding 

Natuurlijk kun je hier niet alleen terecht voor de non-clothing jubileum producten, maar ook voor de prachtige kleding van Maxomorra!

Deze blog bevat gesponsorde onderdelen.  Ik ga samenwerkingen alleen aan als deze bij Wolferien.nl en bij mij passen en mijn review zal altijd eerlijk zijn! 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *